Bardzo dziękuję za współprace, wszystko było smaczne, uczestnicy chwalili Państwa jedzenie i organizacje. Moje najszczersze podziękowanie proszę przekazać pani Ewie, która świetnie zarządzała całością przedsięwzięcia i nie były jej straszne żadne niespodzianki. Szacunek także dla pracy zespołu

Joanna Krzemińska, ASPIRE FOR ALL

Raz jeszcze dziękuję za:
  • idealne dopasowanie się do naszych potrzeb
  • wyprzedzanie moich myśli
  • nieustający stan gotowości niesienia pomocy
  • bardzo sympatyczny i pomocny personel
Wszystko było smaczne, świeże i podane w odpowiednim momencie. Szczególne podziękowanie dla Pani Ewy

Monika Dziurdzia, Comarch

There were 1800 guests and I am still receiving favorable compliments on your food! Your employees made everyone feel especially welcome. I look forward to working with you again

Małgorzata Tokarz, Tesco

a HUGE THANK YOU again for the professional preparation, sensationel cooperation and perfect organization on site. It was a perfect event especially concerning your flexibility and the plannings from your side ....Especially your joyful readiness for our special wishes like polish food corner and your commitment to meet our expectations was simple awesome!!! Thanks also to your colleague Ewa for her warm friendliness and professional working...Hope we can work together again in near future somewhere in Poland!

Siglinde Jochum, KAD Kongresse & Events KG

Dziękuję za perfekcyjne przyjecie - wszystkim bardzo smakowało. Pozdrawiam i do następnego razu

Dorota Smreczyńska, Instytut Gospodarki Surowcami Mineralnymi i Energią PAN

Otrzymałam informację od naszych Gości oraz Pracowników, że wszystko było bardzo dobre, kolacja przebiegła sprawnie, bez żadnych niespodzianek i obsługa była na wysokim poziomie. Bardzo za wszystko dziękuję i mam nadzieję do zobaczenia na kolejnych takich spotkaniach

Barbara Leńczuk, Kaercher

Besides the delicious dinner we were highly impressed by the high level of service, congratulations to it!

Susan Pauwels-Verkou, PCO Pauwels Congress Organisers

Przede wszystkim chciałabym serdecznie podziękować za współpracę i dobre jedzenie w czasie Sympozjum Adeptów Urologii

Iwona Sribniak, PTU

Thank you so much for your prompt service, much appreciated!!!!

Kerstin Beyer, Fresenius

Całość oferty Masters Catering, zarówno ja, jak i moi klienci ocenili na wysokim poziomie

Krzysztof Węglarz, Dream World

Zaangażowanie, dobra organizacja, solidność oraz umiejętność pracy zespołu na miejscu spotkania, sprawiły że uroczystość zakończyła się wielkim sukcesem

Ewelina Liszka, Partner AGD RTV

Offer

Finger food – cocktail

Finger food - cocktail I

  • Mille feuille fitness bread with avocado and smoked salmon
  • Dark bread toast roasted with roquefort and nuts and roast beef
  • Patties vol au vent with tuna paste
  • Deer mousse with cranberry sauce
  • Tart with green asparagus and gorgonzola cheese
  • Crabs with vegetables in filo pastry with lemon sauce
  • Crackers with salmon paste, red caviar and chives
  • Mini caprese skewers served in a glass with pesto and basil
  • Avocado mousse with lemon prawn with piri-piri served in a glass with spoon
  • Vanilla and pineapple pudding served in glasses with mango jam
  • Mini lemon tart

Finger food - cocktail II

  • Crackers with porcini mushroom egg, parsley and mayonnaise
  • Cucumber pouches stuffed with marinated salmon and chili pepper
  • Tartlet with fig, ricotta, honey and thyme
  • Mini salmon tartare in single-serving dishes with crackers
  • Bagels with Philadelphia cheese, arugula and tomatoes with smoked salmon
  • Mini squid in tomato salsa served in mini dishes
  • Crab mousse with grapefruit fillets
  • Satay in nutty-soy sauce on skewers
  • Mini quiche with leek and bacon
  • Stuffed tomatoes with goat cheese and spicy raspberries
  • French quiche with leeks and mushrooms with anchovies
  • Multilayer cream in a flavored dish (mango, raspberry, vanilla)
  • Cream puffs with nut mousse
  • Mini Cheesecake

Finger food - cocktail III

  • Patties vol au vent with tuna paste
  • Grissini with prosciutto
  • Grissini with salt and cayenne pepper
  • Cucumber pouches stuffed with marinated salmon and piri-piri
  • Mini caprese skewers served in a glass with pesto and basil
  • Avocado mousse with lemon prawn, coriander and cayenne
  • Zucchini roll with egg paste and salmon paste with capers
  • Mini pancakes with cream-cheese paste, smoked salmon and sprouts
  • Melon wrapped in Parma ham with cherry tomato
  • Tortilla rolls with mascarpone cheese, smoked ham, dried tomatoes and arugula
  • Green spinach crepes with Philadelfia cheese with smoked salmon, tomatoes and arugula
  • Bagels with ham and vegetables with mayonnaise and egg
  • Tartlet with pear mousse and goat cheese with chilli

for the above sets, we suggest choosing alcoholic and non-alcoholic drinks

  • Cucumber lemonade Coriander | cucumber lemon mint
  • Passion fruit lemonade Lemongrass melon pitahaya
  • Iced green tea mangoes lime mint kiwi
  • Iced rooibos tea watermelon basil honey physalis
  • Orange juice with melon liqueur Grenadine Maraska melon
  • 7 up with creme de cassis liqueur and blueberries pitahaya Strawberry
  • White wine Red wine Sparkling wine Strawberry
  • Prosecco or Cava carambola Strawberry
  • Campari Bitter orange juice cointreau orange cinnamon
  • Martini Dry | olive
  • Cosmopolitan lime
  • Kir Royal white wine creme de cassis
  • Manhattan whiskey sweet red vermouth Angostura maraschino cherry
  • Blue Monday HIT vanilla vodka Cointreau Blue Curacao | lime
  • White Lady Gin Cointreau Triple sec lemon lime

 

MORE OFFER YOU CAN FIND HERE

CLIENTS