Bardzo dziękuję za współprace, wszystko było smaczne, uczestnicy chwalili Państwa jedzenie i organizacje. Moje najszczersze podziękowanie proszę przekazać pani Ewie, która świetnie zarządzała całością przedsięwzięcia i nie były jej straszne żadne niespodzianki. Szacunek także dla pracy zespołu

Joanna Krzemińska, ASPIRE FOR ALL

Raz jeszcze dziękuję za:
  • idealne dopasowanie się do naszych potrzeb
  • wyprzedzanie moich myśli
  • nieustający stan gotowości niesienia pomocy
  • bardzo sympatyczny i pomocny personel
Wszystko było smaczne, świeże i podane w odpowiednim momencie. Szczególne podziękowanie dla Pani Ewy

Monika Dziurdzia, Comarch

There were 1800 guests and I am still receiving favorable compliments on your food! Your employees made everyone feel especially welcome. I look forward to working with you again

Małgorzata Tokarz, Tesco

a HUGE THANK YOU again for the professional preparation, sensationel cooperation and perfect organization on site. It was a perfect event especially concerning your flexibility and the plannings from your side ....Especially your joyful readiness for our special wishes like polish food corner and your commitment to meet our expectations was simple awesome!!! Thanks also to your colleague Ewa for her warm friendliness and professional working...Hope we can work together again in near future somewhere in Poland!

Siglinde Jochum, KAD Kongresse & Events KG

Dziękuję za perfekcyjne przyjecie - wszystkim bardzo smakowało. Pozdrawiam i do następnego razu

Dorota Smreczyńska, Instytut Gospodarki Surowcami Mineralnymi i Energią PAN

Otrzymałam informację od naszych Gości oraz Pracowników, że wszystko było bardzo dobre, kolacja przebiegła sprawnie, bez żadnych niespodzianek i obsługa była na wysokim poziomie. Bardzo za wszystko dziękuję i mam nadzieję do zobaczenia na kolejnych takich spotkaniach

Barbara Leńczuk, Kaercher

Besides the delicious dinner we were highly impressed by the high level of service, congratulations to it!

Susan Pauwels-Verkou, PCO Pauwels Congress Organisers

Przede wszystkim chciałabym serdecznie podziękować za współpracę i dobre jedzenie w czasie Sympozjum Adeptów Urologii

Iwona Sribniak, PTU

Thank you so much for your prompt service, much appreciated!!!!

Kerstin Beyer, Fresenius

Całość oferty Masters Catering, zarówno ja, jak i moi klienci ocenili na wysokim poziomie

Krzysztof Węglarz, Dream World

Zaangażowanie, dobra organizacja, solidność oraz umiejętność pracy zespołu na miejscu spotkania, sprawiły że uroczystość zakończyła się wielkim sukcesem

Ewelina Liszka, Partner AGD RTV

oferta

Finger food cocktail

Finger food cocktail I

  • Mille feuille z chleba fitness z awokado i wędzonym łososiem
  • Tost z ciemnego chleba zapiekany roquefort i orzechami i rostbefem
  • Paszteciki vol au vent z pastą z tuńczyka
  • Mus z sarny z sosem żurawinowym
  • Tarta z zielonymi szparagami i gorgonzolą
  • Kraby z warzywami w cieście filo z sosem cytrynowym
  • Krakersy z pastą z łososia, czerwonym kawiorem i szczypiorkiem
  • Mini szaszłyczki caprese podawane w kieliszku z pesto i bazylią
  • Mus z awokado z krewetką cytrynową z piri-piri podawane w kieliszku z łyżeczką
  • Pudding waniliowo-ananasowy podawany w kieliszkach z konfiturą z mango
  • Mini tarta cytrynowa

Finger food cocktail II

  • Krakersy z pastą borowikową jajkiem, natką pietruszki i majonezem
  • Sakiewki z ogórka faszerowane marynowanym łososiem i papryczką chili
  • Tartoletka z figą, ricottą, miodem i tymiankiem
  • Mini Tatar z łososia w naczynkach jednoporcjowych z krakersami
  • Bajgle z serkiem philadelphia, rukolą i pomidorami z wędzonym łososiem
  • Mini kalmary w salsie pomidorowej podawane w mini naczynkach
  • Mus krabowy z filecikami z grejpfrutów
  • Satay w sosie orzechowo-sojowym na szpadkach
  • Mini quiche z porem i bekonem
  • Faszerowane pomidory serem kozim i pikantnymi malinami
  • Quiche francuski z porami i pieczarkami z anchovies
  • Wielowarstwowy krem w naczynku o smaku (mango, malina, wanilia)
  • Ptysie z musem orzechowym
  • Mini sernik

Finger food cocktail III

  • Paszteciki vol au vent z pastą z tuńczyka
  • Grissini z prosciutto
  • Grissini z solą i pieprzem cayenne
  • Sakiewki z ogórka faszerowane marynowanym łososiem i piri-piri
  • Mini szaszłyczki caprese podawane w kieliszku z pesto i bazylią
  • Mus z avocado z krewetką cytrynową z kolendrą i cayenne
  • Roladka z cukinii z pastą jajeczną i pastą z łososia z kaparami
  • Mini bliny z kremowo-serową pastą, wędzonym łososiem i kiełkami
  • Melon zawinięty w szynkę parmeńską z pomidorkiem koktajlowym
  • Roladki z tortilli z serkiem mascarpone, wędzoną szynką, suszonymi podmidorami i rukolą
  • Zielone szpinakowe naleśniki z serkiem philadelfia z wędzonym łososiem, pomidorami i rukolą
  • Bajgle z szynką i warzywami z majonezem i jajkiem
  • Tartoletka z musem gruszkowym i kozim serem z chilli

 

do powyższych zestawów proponujemy dobór napojów alkoholowych oraz bezalkoholowych

  • Lemoniada ogórkowa | kolendra | ogórek | cytryna | mięta
  • Lemoniada marakuja | trawa cytrynowa | melon | pitahaya
  • Mrożona zielona herbata | mango | limonka | mięta | kiwi
  • Mrożona herbata rooibos | arbuz | bazylia | miód | physalis
  • Sok pomarańczowy z likierem melonowym | grenadina | maraska | melon
  • 7 up z likierem creme de cassis i jagodami | pitahaya | truskawka
  • Wino białe | Wino czerwone | Wino musujące | truskawka
  • Prosecco lub Cava | karambola | truskawka
  • Campari bitter | sok pomarańczowy | cointreau | pomarańcz | cynamon
  • Martini Dry | oliwka
  • Cosmopolitan | limonka
  • Kir Royal | białe wino | creme de cassis
  • Manhattan | whisky | słodki czerwony vermouth | Angostura | maraska
  • Blue Monday HIT | wódka vanilla | Cointreau | Blue Curacao | limonka
  • White lady | Gin | Cointreau | Triple sec | cytryna | limonka

 

WIĘCEJ OFERT ZNAJDZIESZ TUTAJ

klienci