Bardzo dziękuję za współprace, wszystko było smaczne, uczestnicy chwalili Państwa jedzenie i organizacje. Moje najszczersze podziękowanie proszę przekazać pani Ewie, która świetnie zarządzała całością przedsięwzięcia i nie były jej straszne żadne niespodzianki. Szacunek także dla pracy zespołu

Joanna Krzemińska, ASPIRE FOR ALL

Raz jeszcze dziękuję za:
  • idealne dopasowanie się do naszych potrzeb
  • wyprzedzanie moich myśli
  • nieustający stan gotowości niesienia pomocy
  • bardzo sympatyczny i pomocny personel
Wszystko było smaczne, świeże i podane w odpowiednim momencie. Szczególne podziękowanie dla Pani Ewy

Monika Dziurdzia, Comarch

There were 1800 guests and I am still receiving favorable compliments on your food! Your employees made everyone feel especially welcome. I look forward to working with you again

Małgorzata Tokarz, Tesco

a HUGE THANK YOU again for the professional preparation, sensationel cooperation and perfect organization on site. It was a perfect event especially concerning your flexibility and the plannings from your side ....Especially your joyful readiness for our special wishes like polish food corner and your commitment to meet our expectations was simple awesome!!! Thanks also to your colleague Ewa for her warm friendliness and professional working...Hope we can work together again in near future somewhere in Poland!

Siglinde Jochum, KAD Kongresse & Events KG

Dziękuję za perfekcyjne przyjecie - wszystkim bardzo smakowało. Pozdrawiam i do następnego razu

Dorota Smreczyńska, Instytut Gospodarki Surowcami Mineralnymi i Energią PAN

Otrzymałam informację od naszych Gości oraz Pracowników, że wszystko było bardzo dobre, kolacja przebiegła sprawnie, bez żadnych niespodzianek i obsługa była na wysokim poziomie. Bardzo za wszystko dziękuję i mam nadzieję do zobaczenia na kolejnych takich spotkaniach

Barbara Leńczuk, Kaercher

Besides the delicious dinner we were highly impressed by the high level of service, congratulations to it!

Susan Pauwels-Verkou, PCO Pauwels Congress Organisers

Przede wszystkim chciałabym serdecznie podziękować za współpracę i dobre jedzenie w czasie Sympozjum Adeptów Urologii

Iwona Sribniak, PTU

Thank you so much for your prompt service, much appreciated!!!!

Kerstin Beyer, Fresenius

Całość oferty Masters Catering, zarówno ja, jak i moi klienci ocenili na wysokim poziomie

Krzysztof Węglarz, Dream World

Zaangażowanie, dobra organizacja, solidność oraz umiejętność pracy zespołu na miejscu spotkania, sprawiły że uroczystość zakończyła się wielkim sukcesem

Ewelina Liszka, Partner AGD RTV

oferta

Piknik firmowy

DANIA PIERWSZE

  • Tatar z polędwicy wołowej z marynowanymi rydzami i borowikami
  • Wędzony węgorz i pstrąg w musie z kwaśnej śmietany i koperku podany z plackami ziemniaczanymi
  • Filety z karpia Zatorskiego z prażonym słonecznikiem, ogórkowo-kolendrową salsą, pitnym miodem i porzeczkami
  • Jagnięcina soute z czosnkiem i rozmarynem, miętowo-borówkową granolą i kasztanowym musem
  • Comber z sarny na leśnej sałatce z marynowanych maślaków, konfiturą z jagód i chipsami brukwi
  • Gęsina z sosem piernikowo-miodowym z malinami podawana z karmelizowanym burakiem i rozmarynową gruszką
  • Pachnący pasztet z sarny pieczony w cieście maślanym z konfiturą z borówek
  • Pierogi z własnoręcznie mielonym mięsem wieprzowo-wołowym i białą cebulą zasmażaną na boczku
  • Pierogi z kapustą duszoną z suszonymi oraz świeżymi grzybami i cebulą zasmażaną na maśle
  • Pierogi z winniczkami i szyjkami rakowymi na sosie maślanym z czosnkiem, piri-piri, pomidorkami i natką pietruszki
  • Pierogi z mielonym mięsem z dzika aromatyzowane suską sechlońską na sosie z suszonych grzybów leśnych z borówkami
  • Pierogi ze szczupakiem, marchewką, cebulą i pietruszką na sosie ze świeżych pomidorów i kolendry

ZUPY

  • Zupa borowikowa z kluseczkami maślanymi i puszystą śmietanką
  • Tradycyjny żur krakowski z wiejską białą kiełbasą, tartym chrzanem i jajkiem
  • Consommé z bażantem z pierożkiem z kaczej wątróbki z musem kasztanowym
  • Zupa kurkowa z ziemniakami, cukinią i świeżym tymiankiem
  • Bulion z kaczki podawany z kaczym mięsem, grillowanymi kurkami ,borówkami leśnymi i szpinakowymi kluseczkami
  • Consommé ze smardzów z karmelizowaną w miodzie skorzonerą i duszonym smardzem

DANIA DRUGIE - MIĘSA

  • Pieczona przepiórka z nadzieniem z gęsich wątróbek podana na rabarbarowym gnieździe i sosem rodzynkowo-miodowym
  • Comber z zająca pieczony w czarnym pieprzu i grzybach oraz zając w śmietanie podane z buraczkami smażonymi w miodzie
  • Comber z sarny w cieście kasztanowym, podany z karmelizowaną gruszką i puree z topinambura z delikatnym sosem kawowym
  • Udo gęsi zatorskiej |confit| podane z racuchami z maślanki i miodu akacjowego z gruszkowo-buraczanym gratin i porzeczkami
  • Rolada z kaczki faszerowana gęsimi wątróbkami z miodem rycerskim, podawana z jabłkami łąckimi i sosem agrestowym
  • Zrazy wołowe z wędzoną słoniną, ogórkiem i skórką razowego chleba podawane z pierożkiem gryczanym i miodową marchwią
  • Polędwica z jelenia pieczona w kapuście z selerowo-gruszkowym gratin, sosem smardzowym i jeżynami
  • Policzki wołowe duszone z suszonymi grzybami podane z pieczonymi warzywami, tarciuchami i chrzanowym muślinem

DANIA DRUGIE - RYBY

  • Smażony lin podawany z gołąbkiem z lina w czerwonej kapuście z sosem buraczanym i kremem z malinowych pomidorów
  • Mazurski sandacz z patelni z sosem z wędzonego śledzia z gratin buraczono-jabłkowym i waniliową polentą
  • Delikatny filet z okonia w ratatouille z miodowym crunchy, puree ziemniaczanym i sosem z grillowanych pomidorów
  • Filet z lina w kremowym sosie z dorszowej wątróbki podawany ze szpinakowymi kluskami i pieczoną marchewką z kolendrą
  • Troć wędrowna na rybnym sosie z małżami, czarnym pierożkiem wypchanym warzywami i liśćmi botwiny
  • Filet z okonia morskiego z waniliowym masłem, czarnym ryżem z wanilią i pikantną salsą ze śliwek i moreli
  • Grillowana makrela w ostrej panierce z pomidorami koktajlowymi z grilla, świeżej kolendrze i puree z ziemniaków
  • Filet z dorsza soute podawany z bobem i grillowanymi boczniakami w sosie dziewiczym z cytryną

DESERY

  • Serowy mus supreme na biszkopcie z suszoną śliwką, sosem czekoladowym i lodami z szarej renety
  • Suflet z prawdziwej czekolady z białym serem, sosem malinowym i lodami miętowymi
  • Czekoladowa kula nadziewana kremem Cointreau, truskawkami i sosem waniliowym
  • Sernik ze skórką pomarańczową z konfiturą z czarnej porzeczki i sorbetem z zielonego jabłka
  • Strudel z jabłkami i karmelizowanymi bananami podawany na ciepło z lodami waniliowymi i sosem z białej czekolady
  • Tarta gruszkowo-serowa na sosie angielskim z poziomkami
  • Pierogi z białym słodkim serem i rodzynkami z gęstą śmietaną i śliwkową konfiturą

 

WIĘCEJ OFERT ZNAJDZIESZ TUTAJ

klienci