Bardzo dziękuję za współprace, wszystko było smaczne, uczestnicy chwalili Państwa jedzenie i organizacje. Moje najszczersze podziękowanie proszę przekazać pani Ewie, która świetnie zarządzała całością przedsięwzięcia i nie były jej straszne żadne niespodzianki. Szacunek także dla pracy zespołu

Joanna Krzemińska, ASPIRE FOR ALL

Raz jeszcze dziękuję za:
  • idealne dopasowanie się do naszych potrzeb
  • wyprzedzanie moich myśli
  • nieustający stan gotowości niesienia pomocy
  • bardzo sympatyczny i pomocny personel
Wszystko było smaczne, świeże i podane w odpowiednim momencie. Szczególne podziękowanie dla Pani Ewy

Monika Dziurdzia, Comarch

There were 1800 guests and I am still receiving favorable compliments on your food! Your employees made everyone feel especially welcome. I look forward to working with you again

Małgorzata Tokarz, Tesco

a HUGE THANK YOU again for the professional preparation, sensationel cooperation and perfect organization on site. It was a perfect event especially concerning your flexibility and the plannings from your side ....Especially your joyful readiness for our special wishes like polish food corner and your commitment to meet our expectations was simple awesome!!! Thanks also to your colleague Ewa for her warm friendliness and professional working...Hope we can work together again in near future somewhere in Poland!

Siglinde Jochum, KAD Kongresse & Events KG

Dziękuję za perfekcyjne przyjecie - wszystkim bardzo smakowało. Pozdrawiam i do następnego razu

Dorota Smreczyńska, Instytut Gospodarki Surowcami Mineralnymi i Energią PAN

Otrzymałam informację od naszych Gości oraz Pracowników, że wszystko było bardzo dobre, kolacja przebiegła sprawnie, bez żadnych niespodzianek i obsługa była na wysokim poziomie. Bardzo za wszystko dziękuję i mam nadzieję do zobaczenia na kolejnych takich spotkaniach

Barbara Leńczuk, Kaercher

Besides the delicious dinner we were highly impressed by the high level of service, congratulations to it!

Susan Pauwels-Verkou, PCO Pauwels Congress Organisers

Przede wszystkim chciałabym serdecznie podziękować za współpracę i dobre jedzenie w czasie Sympozjum Adeptów Urologii

Iwona Sribniak, PTU

Thank you so much for your prompt service, much appreciated!!!!

Kerstin Beyer, Fresenius

Całość oferty Masters Catering, zarówno ja, jak i moi klienci ocenili na wysokim poziomie

Krzysztof Węglarz, Dream World

Zaangażowanie, dobra organizacja, solidność oraz umiejętność pracy zespołu na miejscu spotkania, sprawiły że uroczystość zakończyła się wielkim sukcesem

Ewelina Liszka, Partner AGD RTV

Szybka wycena

Skomponuj własne menu i zaskocz swoich Gości

Menu jest intuicyjnie podzielone na kategorie, życzymy kulinarnej przygody

Szybka wycena

Dzień 1

  • WELCOME DRINK
    • WELCOME FINGER FOOD
      • GALA DINNER
        • PRZYSTAWKI ZIMNE | COLD STARTERS
        • ZUPY | SOUP
        • AMUSE BOUCHE
        • DANIA GŁÓWNE | MAIN COURSE
        • DESERY | DESSERT
        • DIGESTIF
      • BUFETY | BUFFET
        • ZUPY | SOUP
        • DANIA GŁÓWNE - RYBY | FISH MAIN COURSE
        • DANIA GŁÓWNE - MIĘSA | MEAT MAIN COURSE
        • PRZYSTAWKI GORĄCE I DODATKI | HOT STARTERS AND EXTRAS
        • PRZYSTAWKI ZIMNE | COLD STARTERS
        • SAŁATY | SALAD
        • DESERY | DESSERT
      • LIVE COOKING
        • KUCHNIA KRESOWA - BLINY | BORDERLAND CUISINE - BLINS
        • KUCHNIA FRANCUSKA - ŚLIMAKI | FRENCH CUISINE – SNAILS
        • KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA – KREWETKI | MEDITERRANEAN CUISINE - PRAWNS
      • NAPOJE | BEVERAGES
        • ALKOHOLE | ALCOHOL
          • OPEN BAR

            WELCOME DRINK

            Maksymalna liczba potraw: 2

            WELCOME FINGER FOOD

            Maksymalna liczba potraw: 7

            GALA DINNER

            Maksymalna liczba potraw: 0

            PRZYSTAWKI ZIMNE | COLD STARTERS

            Maksymalna liczba potraw: 1

            ZUPY | SOUP

            Maksymalna liczba potraw: 1

            AMUSE BOUCHE

            Maksymalna liczba potraw: 1

            DANIA GŁÓWNE | MAIN COURSE

            Maksymalna liczba potraw: 1

            DESERY | DESSERT

            Maksymalna liczba potraw: 1

            DIGESTIF

            Maksymalna liczba potraw: 1

            BUFETY | BUFFET

            Maksymalna liczba potraw: 0

            ZUPY | SOUP

            Maksymalna liczba potraw: 2

            DANIA GŁÓWNE - RYBY | FISH MAIN COURSE

            Maksymalna liczba potraw: 2

            DANIA GŁÓWNE - MIĘSA | MEAT MAIN COURSE

            Maksymalna liczba potraw: 3

            PRZYSTAWKI GORĄCE I DODATKI | HOT STARTERS AND EXTRAS

            Maksymalna liczba potraw: 4

            PRZYSTAWKI ZIMNE | COLD STARTERS

            Maksymalna liczba potraw: 4

            SAŁATY | SALAD

            Maksymalna liczba potraw: 4

            DESERY | DESSERT

            Maksymalna liczba potraw: 5

            LIVE COOKING

            Maksymalna liczba potraw: 0

            KUCHNIA KRESOWA - BLINY | BORDERLAND CUISINE - BLINS

            Maksymalna liczba potraw: 3

            KUCHNIA FRANCUSKA - ŚLIMAKI | FRENCH CUISINE – SNAILS

            Maksymalna liczba potraw: 3

            KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA – KREWETKI | MEDITERRANEAN CUISINE - PRAWNS

            Maksymalna liczba potraw: 3

            NAPOJE | BEVERAGES

            Maksymalna liczba potraw: 4

            ALKOHOLE | ALCOHOL

            Maksymalna liczba potraw: 9

            OPEN BAR

            Maksymalna liczba potraw: 1
            wyczyść formularz

            Uzupełnij swoje dane

            Zamawiający

            klienci
            COVID-19mamy na to rozwiązania

            bezpieczny catering w czasie pandemii