Bardzo dziękuję za współprace, wszystko było smaczne, uczestnicy chwalili Państwa jedzenie i organizacje. Moje najszczersze podziękowanie proszę przekazać pani Ewie, która świetnie zarządzała całością przedsięwzięcia i nie były jej straszne żadne niespodzianki. Szacunek także dla pracy zespołu

Joanna Krzemińska, ASPIRE FOR ALL

Raz jeszcze dziękuję za:
  • idealne dopasowanie się do naszych potrzeb
  • wyprzedzanie moich myśli
  • nieustający stan gotowości niesienia pomocy
  • bardzo sympatyczny i pomocny personel
Wszystko było smaczne, świeże i podane w odpowiednim momencie. Szczególne podziękowanie dla Pani Ewy

Monika Dziurdzia, Comarch

There were 1800 guests and I am still receiving favorable compliments on your food! Your employees made everyone feel especially welcome. I look forward to working with you again

Małgorzata Tokarz, Tesco

a HUGE THANK YOU again for the professional preparation, sensationel cooperation and perfect organization on site. It was a perfect event especially concerning your flexibility and the plannings from your side ....Especially your joyful readiness for our special wishes like polish food corner and your commitment to meet our expectations was simple awesome!!! Thanks also to your colleague Ewa for her warm friendliness and professional working...Hope we can work together again in near future somewhere in Poland!

Siglinde Jochum, KAD Kongresse & Events KG

Dziękuję za perfekcyjne przyjecie - wszystkim bardzo smakowało. Pozdrawiam i do następnego razu

Dorota Smreczyńska, Instytut Gospodarki Surowcami Mineralnymi i Energią PAN

Otrzymałam informację od naszych Gości oraz Pracowników, że wszystko było bardzo dobre, kolacja przebiegła sprawnie, bez żadnych niespodzianek i obsługa była na wysokim poziomie. Bardzo za wszystko dziękuję i mam nadzieję do zobaczenia na kolejnych takich spotkaniach

Barbara Leńczuk, Kaercher

Besides the delicious dinner we were highly impressed by the high level of service, congratulations to it!

Susan Pauwels-Verkou, PCO Pauwels Congress Organisers

Przede wszystkim chciałabym serdecznie podziękować za współpracę i dobre jedzenie w czasie Sympozjum Adeptów Urologii

Iwona Sribniak, PTU

Thank you so much for your prompt service, much appreciated!!!!

Kerstin Beyer, Fresenius

Całość oferty Masters Catering, zarówno ja, jak i moi klienci ocenili na wysokim poziomie

Krzysztof Węglarz, Dream World

Zaangażowanie, dobra organizacja, solidność oraz umiejętność pracy zespołu na miejscu spotkania, sprawiły że uroczystość zakończyła się wielkim sukcesem

Ewelina Liszka, Partner AGD RTV

oferta

Kolacja bufetowa| Lunch bufetowy

MENU FUSION

Dania gorące

  • Szwecja: Zupa z topinambura z białym winem (jordärtskocksoppa)
  • Tajlandia: Zupa curry z mlekiem kokosowym, kurczakiem i kolendrą
  • Polska: Podsmażane pierogi z kapustą i grzybami
  • Indie: Kurczak z pieca duszony w sosie Tandoorii
  • Francja: Wieprzowina duszona po prowansalsku
  • Zapiekanka ziemniaczana, kasza gryczana z masłem

Dania zimne

  • Włochy: Talerz antipasti z szynką dojrzewającą
  • Grecja: Sałatka grecka „Horiatiki”
  • Belgia: Sałatka z cykorią, ziemniakami i szynką
  • Norwegia: Carpaccio ze świeżego łososia marynowanego w koperku i limonce
  • Chorwacja: Sałatka Szopska
  • Polska: Pasztet tradycyjny z chrzanem i żurawiną
  • Wybór pieczywa, Papadam

Bufet słodki

  • Austria: Strudel z jabłkami
  • Włochy: Owalny torcik marakuja, sos mango, gorzkie kakao
  • Francja: Tarta z gruszkami i migdałami

MENU WŁOSKIE

Dania gorące

  • Zupa krem z białych warzyw z kropelkami octu figowego
  • Zupa Krem z pomidorów ze świeżą bazylią
  • Filety z soli soute podawany na sosie krewetkowym z suszonymi pomidorami
  • Tagliatelle Bolognese z sosem pomidorowym
  • Piersi z kurczaka w sosie maślanym z winem i krewetkami
  • Grillowane warzywa, puree ziemniaczane z marchewką

Dania zimne

  • Sałata lodowa z rukolą, pomidorami, oliwkami, mozzarellą i pieczonym fenkułem
  • Sałatka Capresse z sosem pesto i bazylią
  • Terrina z łososia i sandacza ze szpinakiem i pomidorami
  • Plater włoskich wędlin i serów
  • Sałatka ziemniaczana po piemoncku
  • Muffin słony | suszony pomidor, jarmuż
  • Pieczywo świeżo wypiekane | oliwa i ocet balsamiczny

Bufet słodki

  • Mus czekoladowy z migdałami
  • Panna cotta z musem truskawkowym
  • Torcik mascarpone, karmelizowane orzechy włoskie

MENU BANKIETOWE - LAZUROWE WYBRZEŻE

Bufet gorący

  • Zupa cebulowa z żółtym serem
  • Zupa małżowa z marchewką, sera cammembert i białego wina
  • Filet z Kaczki w sosie z zielonym pieprzem i malinami
  • Kluseczki ze szczupaka w szafranowym sosie z małżami
  • Kurczak coq au vin z grzybami, cebulą, boczkiem w sosie czerwonego wina i brandy
  • Risotto w kremowo-porowym musie
  • Wołowina duszona po prowansalsku w czerwonym winie z dodatkiem krewetki black tiger
  • Quiche Lorraine
  • Ziemniaki Boulangere
  • Ziemniaki puree z dijon

Bufet zimny

  • Sałatka z cykorią, ziemniakami i serem Roquefort
  • Zielone szparagi zawijane w szynkę parmeńską
  • Sałatka Nicejska
  • Tarta pissaladière z cebulką, oliwkami i anchois
  • Gotowany łosoś na zimno w galarecie
  • Mus z kraba i awokado podawany w pucharkach
  • Duet tapenady z czarnych i zielonych oliwek na tostach
  • Śródziemnomorska tarta z tuńczykiem i pomidorami
  • Cocktail chrupiących jarzynek z kremem z anchois z czosnkiem
  • Kulki melona marynowanego w Porto z pieczonymi burakami, kozim serem i szynką dojrzewającą
  • Marynowany tuńczyk w sake lekko grillowany podawany na musie z mango, nitkami chilli oraz sosem z kolendry
  • Oshi sushi z tuńczykiem, łososiem oraz grillowanym łososiem w teryiaki

Bufet deserowy – wybierz 5 ulubionych deserów

  • Panna cotta z musem mango
  • Tarta owocowa z mascarpone i malinami
  • Czekoladowy muffin z chilli i płatkiem soli
  • Torcik jagodowy, gorzka czekolada, sos jagodowy
  • Tarta jabłkowa z karmelem
  • Sernik NY na zimno, wanilia, gorzka czekolada, gruszki, szafranem, tymianek, chilli
  • Mus z czarnej porzeczki z listkami białej czekolady
  • Mus malinowy z bitą śmietaną i baileysem
  • Tarta śliwkowa z rozmarynem i miodem spadziowym
  • Tarta słony karmel, gorzka czekolada
  • Owalny torcik marakuja, sos mango, gorzkie kakao
  • Torcik malinowy, biała czekolada, wanilia, sos malinowy
  • Torcik malibu, kawior marakuja, biała czekolada
  • Brownie czekoladowe
  • Owoce filetowane
  • Mini Pavlowa z owocami lub Makaroniki (4 rodzaje)

 

WIĘCEJ OFERT ZNAJDZIESZ TUTAJ

klienci