Zastanawialiście się kiedyś czy kolacja serwowana dla 1150 osób w jednym miejscu jest możliwa? Pomożemy wam w odpowiedzi.
Oczywiście, że tak!
Jednak musi być spełnionych kilka warunków.
Miejsce: MCK Katowice – to jedno z niewielu obiektów w Polsce mogące pomieścić w jednej przestrzeni układ bankietowy oraz strefę bufetową wraz z barami przy zachowaniu całkiem sporej przestrzeni do zabawy. Pewnie myślicie teraz no dobrze, ale kto to wszystko przygotuję?
Master Catering, bo to dla nas chleb powszedni.
A wszystko to za sprawą zgranego zespołu, przy tak sporej organizacji nie ma miejsca na błędy. Dlatego każdy z naszych pracowników dzięki ciężkiej pracy managerów wie, co ma robić od początku do końca realizacji. Natomiast kucharze pod opieką naszego niesamowitego szefa kuchni Zbigniewa mając ręce pełne roboty dbając o to, aby dania zostały wy serwowane o jak najwyższej, jakości zarówno pod względem walorów smakowych jak i odpowiedniej temperatury. W tym momencie każdy z nich czuje, że podpisuje ten talerz swoim własnym nazwiskiem. Organizacja bankietu na taką liczbę gości wymaga dopracowania każdego szczegółu tak, aby każda minuta przebiegła jak w szwajcarskim zegarku-według planu.