Bardzo dziękuję za współprace, wszystko było smaczne, uczestnicy chwalili Państwa jedzenie i organizacje. Moje najszczersze podziękowanie proszę przekazać pani Ewie, która świetnie zarządzała całością przedsięwzięcia i nie były jej straszne żadne niespodzianki. Szacunek także dla pracy zespołu

Joanna Krzemińska, ASPIRE FOR ALL

Raz jeszcze dziękuję za:
  • idealne dopasowanie się do naszych potrzeb
  • wyprzedzanie moich myśli
  • nieustający stan gotowości niesienia pomocy
  • bardzo sympatyczny i pomocny personel
Wszystko było smaczne, świeże i podane w odpowiednim momencie. Szczególne podziękowanie dla Pani Ewy

Monika Dziurdzia, Comarch

There were 1800 guests and I am still receiving favorable compliments on your food! Your employees made everyone feel especially welcome. I look forward to working with you again

Małgorzata Tokarz, Tesco

a HUGE THANK YOU again for the professional preparation, sensationel cooperation and perfect organization on site. It was a perfect event especially concerning your flexibility and the plannings from your side ....Especially your joyful readiness for our special wishes like polish food corner and your commitment to meet our expectations was simple awesome!!! Thanks also to your colleague Ewa for her warm friendliness and professional working...Hope we can work together again in near future somewhere in Poland!

Siglinde Jochum, KAD Kongresse & Events KG

Dziękuję za perfekcyjne przyjecie - wszystkim bardzo smakowało. Pozdrawiam i do następnego razu

Dorota Smreczyńska, Instytut Gospodarki Surowcami Mineralnymi i Energią PAN

Otrzymałam informację od naszych Gości oraz Pracowników, że wszystko było bardzo dobre, kolacja przebiegła sprawnie, bez żadnych niespodzianek i obsługa była na wysokim poziomie. Bardzo za wszystko dziękuję i mam nadzieję do zobaczenia na kolejnych takich spotkaniach

Barbara Leńczuk, Kaercher

Besides the delicious dinner we were highly impressed by the high level of service, congratulations to it!

Susan Pauwels-Verkou, PCO Pauwels Congress Organisers

Przede wszystkim chciałabym serdecznie podziękować za współpracę i dobre jedzenie w czasie Sympozjum Adeptów Urologii

Iwona Sribniak, PTU

Thank you so much for your prompt service, much appreciated!!!!

Kerstin Beyer, Fresenius

Całość oferty Masters Catering, zarówno ja, jak i moi klienci ocenili na wysokim poziomie

Krzysztof Węglarz, Dream World

Zaangażowanie, dobra organizacja, solidność oraz umiejętność pracy zespołu na miejscu spotkania, sprawiły że uroczystość zakończyła się wielkim sukcesem

Ewelina Liszka, Partner AGD RTV

Dofinansowanie

Dofinansowanie

Tytuł projektu:

Wdrożenie specjalistycznego zaplecza cateringowego w celu dostosowania firmy do nowych standardów sanitarnych, wprowadzonych w wyniku wystąpienia epidemii COVID-19.

Nazwa beneficjenta:

Masters Catering spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Źródło finansowania:

Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego, Regionalny Program Operacyjny Województwa Śląskiego 2014-2020

Okres realizacji:

2021-10-01 – 2023-03-31

Krótki opis projektu:

Koncepcją realizowanego projektu jest wyposażenie firmy w zaawansowane rozwiązania cateringowe, podnoszące poziom standardów sanitarnych w branży. Działając na rynku cateringowym, firma dotkliwie odczuła skutki kryzysu zdrowia społecznego, spowodowane wystąpieniem pandemii COVID-19. Reagując na zaistniałe okoliczności i obostrzenia nimi spowodowane, jak i nie mniej w trosce o odbiorców i ich klientów, firma stworzyła koncept budowy zaplecza maksymalnie chroniącego społeczność uczestniczącą w różnego rodzaju wydarzeniach przed możliwością zakażenia się wirusem podczas korzystania z cateringu. Przedsięwzięcie niesie za sobą szereg korzyści dla firmy i jej klientów,

pracowników i odbiorców końcowych – gości szeroko pojętych imprez, wydarzeń i spotkań. Skala działalności firmy Masters Catering pozwala również na stwierdzenie, że realizacja przedsięwzięcia wniesie nowy standard do działalności firm cateringowych po odmrożeniu tego sektora.

Efekty i korzyści projektu:

Wdrożone rozwiązania pomogą zniwelować problem higienicznego wydawania posiłków i realizować największe imprezy z zachowaniem najwyższych standardów bezpieczeństwa. Projekt jest odpowiedzią na nowe wytyczne w zakresie bezpieczeństwa epidemiologicznego w procesie odmrażania gospodarki. Nie tylko ma realizować założenia wskazane w nowych wytycznych określonych przez Ministerstwo Rozwoju, ale też kreować nowe rozwiązania, skorelowane z ww. wytycznymi, a wyznaczające nowe rozwiązania i standardy w usługach cateringowych.

klienci