
Organizacja cateringu dla 2000 osób to naprawdę spore wyzwanie, zarówno dla managerów jak i przede wszystkim szefa kuchni.
Niezbędne niewątpliwie jest doświadczenie, oraz instynkt.
Mówi się, że matematyka jest matką wszystkich nauk, tu mały pstryczek w nos wszystkim niedowiarkom matematycznym, serio bez matematyki takie wydarzenie można albo skończyć z tłumem głodnych a wiadomo jak głodnych to złych Gości, albo z ciężarówką pełną jedzenia. Co prawda to drugie niekoniecznie mogłoby oprócz strat strikte finansowych nas przejąć, ponieważ i tak całość pozostałej żywności przekazujemy na cele charytatywne to pierwsze jest niedopuszczalne….
Plan i logistyka to z kolei zadanie dla managerów, którzy muszą zadbać o dostarczenie usługi najwyższej jakości, oraz zapewnienie równomiernego rozłożenia potraw tak, aby każdy w jak najkrótszym czasie każdy mógł spróbować przygotowanych przez szefa kuchni pyszności. Ostatnia rzecz to sprzęt i ogrom pracy, który wpisany jest w zawód każdego caterera.
Uwierzcie nam na słowo naprawdę warto, – bo kochamy to, co robimy!