Bardzo dziękuję za współprace, wszystko było smaczne, uczestnicy chwalili Państwa jedzenie i organizacje. Moje najszczersze podziękowanie proszę przekazać pani Ewie, która świetnie zarządzała całością przedsięwzięcia i nie były jej straszne żadne niespodzianki. Szacunek także dla pracy zespołu

Joanna Krzemińska, ASPIRE FOR ALL

Raz jeszcze dziękuję za:
  • idealne dopasowanie się do naszych potrzeb
  • wyprzedzanie moich myśli
  • nieustający stan gotowości niesienia pomocy
  • bardzo sympatyczny i pomocny personel
Wszystko było smaczne, świeże i podane w odpowiednim momencie. Szczególne podziękowanie dla Pani Ewy

Monika Dziurdzia, Comarch

There were 1800 guests and I am still receiving favorable compliments on your food! Your employees made everyone feel especially welcome. I look forward to working with you again

Małgorzata Tokarz, Tesco

a HUGE THANK YOU again for the professional preparation, sensationel cooperation and perfect organization on site. It was a perfect event especially concerning your flexibility and the plannings from your side ....Especially your joyful readiness for our special wishes like polish food corner and your commitment to meet our expectations was simple awesome!!! Thanks also to your colleague Ewa for her warm friendliness and professional working...Hope we can work together again in near future somewhere in Poland!

Siglinde Jochum, KAD Kongresse & Events KG

Dziękuję za perfekcyjne przyjecie - wszystkim bardzo smakowało. Pozdrawiam i do następnego razu

Dorota Smreczyńska, Instytut Gospodarki Surowcami Mineralnymi i Energią PAN

Otrzymałam informację od naszych Gości oraz Pracowników, że wszystko było bardzo dobre, kolacja przebiegła sprawnie, bez żadnych niespodzianek i obsługa była na wysokim poziomie. Bardzo za wszystko dziękuję i mam nadzieję do zobaczenia na kolejnych takich spotkaniach

Barbara Leńczuk, Kaercher

Besides the delicious dinner we were highly impressed by the high level of service, congratulations to it!

Susan Pauwels-Verkou, PCO Pauwels Congress Organisers

Przede wszystkim chciałabym serdecznie podziękować za współpracę i dobre jedzenie w czasie Sympozjum Adeptów Urologii

Iwona Sribniak, PTU

Thank you so much for your prompt service, much appreciated!!!!

Kerstin Beyer, Fresenius

Całość oferty Masters Catering, zarówno ja, jak i moi klienci ocenili na wysokim poziomie

Krzysztof Węglarz, Dream World

Zaangażowanie, dobra organizacja, solidność oraz umiejętność pracy zespołu na miejscu spotkania, sprawiły że uroczystość zakończyła się wielkim sukcesem

Ewelina Liszka, Partner AGD RTV

Blog

Blog z fimą Masters Catering Kraków

to, co nas spotyka

Blog

Bezpieczeństwo eventów po pandemii - co się zmieni, a co pozostanie tak jak było? Czy catering będzie bezpieczny? Jakie są zagrożenia i jak je eliminować? Zapraszamy we czwartek o godzinie 16:00. P.S. ostatnio frekwencja była na poziomie 2000 uczestników - więc pnijmy się wyżej
Pisaliśmy już wcześniej o tym, że przykładamy szczególną uwagę do pozytywnego odbioru Twojej firmy podczas współpracy z nami. W tym przypadku postawiliśmy na mniej dosłowny przekaz. Ukryliśmy oczywistą oraz otwartą reklamę nawiązując aranżacją dekoracji do logo o fuksjowym kolorze. Bufety w stylu magenta wyszły całkiem niezłe.  
To już chyba nie tajemnica, że bajgiel jest tradycyjnym polskim produktem, a dla nas to coś więcej, bo pochodzi z miejsca, w którym powstała nasza firma Masters Catering. Pierwsza zarejestrowane wzmianki znajdują się w dokumencie z 1610 roku, opisującego bajgle, jako tradycyjny prezent dla kobiet głównie żydowskiego pochodzenia z okazji narodzin dziecka. Symbolizując długie i szczęśliwe życi...
Jedną z głównych tradycji górniczego święta są tak zwane Karczmy Piwne. Biesiadne spotkania wszystkich którzy, na co dzień pracują pod ziemią. Podczas biesiady uczestnicy są podzieleni przy stołach według doświadczenia na stare strzechy i młode strzechy rywalizując przy tym ze sobą w różnych wesołych konkurencjach. Jest jeszcze jedna z najważniejszych zasad tego biesiadnego wieczoru, kelnerzy n...
Serwis synchroniczny łączy ze sobą wszystkie rodzaje serwisów francuski, angielski, niemiecki oraz rosyjski. To sztuka serwisu kelnerskiego, którego formę, styl i zasady warunkują: ubiór kelnerów, odpowiednia zastawa stołowa oraz mistrzowskie umiejętności. Ważna jest również odpowiednia liczba kelnerów odpowiadająca liczbie gości zasiadających przy obsługiwanym stole. Polega on na jednoczesnym ...
Owoce są źródłem łatwo przyswajalnych dla organizmu cukrów, które wpływają korzystnie na prace mózgu o poranku warto pamiętać, że organ ten wykorzystuje około 20% całkowitej energii dostarczanej w ciągu dnia. To właśnie glukoza jest paliwem niezbędnym do realizowania przez mózg swych funkcji. Owoce, więc są doskonałym pożywieniem, które pozwala nam z energią rozpocząć dzień, a ponadto nie stano...
Organizacja cateringu dla 2000 osób to naprawdę spore wyzwanie, zarówno dla managerów jak i przede wszystkim szefa kuchni. Niezbędne niewątpliwie jest doświadczenie, oraz instynkt. Mówi się, że matematyka jest matką wszystkich nauk, tu mały pstryczek w nos wszystkim niedowiarkom matematycznym, serio bez matematyki takie wydarzenie można albo skończyć z tłumem głodnych a wiadomo jak głodny...
Podjęliśmy to mistrzowskie wyzwanie! Współorganizacja gal wbrew pozorom ma swój specyficzny charakter. Niezwykle ważnym zadaniem od strony operacyjnej są ramy czasowe, w które trzeba idealnie się wpasować, a co najważniejsze biorąc pod uwagę przesunięcia, które towarzyszą tym wydarzeniom. Bardzo ważny jest również czas, zapewnienie odpowiedniego komfortu każdego z uczestników oraz szybki ser...
klienci