Zaangażowanie, dobra organizacja, solidność oraz umiejętność pracy zespołu na miejscu spotkania, sprawiły że uroczystość zakończyła się wielkim sukcesem

Ewelina Liszka Partner AGD RTV

Całość oferty Masters Catering, zaróno ja, jak i moi klienci ocenili na wysokim poziomie

Krzysztof Węglarz Dream World

Thank you so much for your prompt service, much appreciated!!!!

Kerstin Beyer Fresenius

Przede wszystkim chciałabym serdecznie podziękować za współpracę i dobre jedzenie w czasie Sympozjum Adeptów Urologii

Iwona Sribniak PTU

Besides the delicious dinner we were highly impressed by the high level of service, congratulations to it!

Susan Pauwels-Verkou PCO Pauwels Congress Organisers

Otrzymałam informację od naszych Gości oraz Pracowników, że wszystko było bardzo dobre, kolacja przebiegła sprawnie, bez żadnych niespodzianek i obsługa była na wysokim poziomie. Bardzo za wszystko dziękuję i mam nadzieję do zobaczenia na kolejnych takich spotkaniach

Barbara Leńczuk Kaercher

Dziękuję za perfekcyjne przyjecie - wszystkim bardzo smakowało. Pozdrawiam i do następnego razu

Dorota Smreczyńska Instytut Gospodarki Surowcami Mineralnymi i Energią PAN

a HUGE THANK YOU again for the professional preparation, sensationel cooperation and perfect organization on site. It was a perfect event especially concerning your flexibility and the plannings from your side ....Especially your joyful readiness for our special wishes like polish food corner and your commitment to meet our expectations was simple awesome!!! Thanks also to your colleague Ewa for her warm friendliness and professional working...Hope we can work together again in near future somewhere in Poland!

Siglinde Jochum KAD Kongresse & Events KG

There were 1800 guests and I am still receiving favorable compliments on your food! Your employees made everyone feel especially welcome. I look forward to working with you again

Małgorzata Tokarz Tesco

Raz jeszcze dziękuję za: idealne dopasowanie się do naszych potrzeb wyprzedzanie moich myśli nieustający stan gotowości niesienia pomocy bardzo sympatyczny i pomocny personel Wszystko było smaczne, świeże i podane w odpowiednim momencie. Szczególne podziękowanie dla Pani Ewy

Monika Dziurdzia Comarch

Blog

A oto nasza ostatnia realizacja, ciekawa alternatywa dla przerw kawowych...

Masters Catering Kraków dodał(a) nowe zdjęcia (10).

A oto nasza ostatnia realizacja, ciekawa alternatywa dla przerw kawowych...
... Zobacz więcej

Masters Catering podczas 41. sesji Komitetu Światowego Dziedzictwa UNESCO w Krakowie – Centrum Kongresowe ICE Kraków

Masters Catering podczas 41. sesji Komitetu Światowego Dziedzictwa UNESCO, odbywającego się w dniach 02-12 lipca br. w Krakowie w ICE Kraków, miał przyjemność gościć wielu dostojnych Gości, z pośród których można wymienić Dyrektor UNESCO, Wicepremiera oraz Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego.

Podczas 11 dni wydarzeń Masters Catering obsłużył ponad 15 tysięcy Gości z blisko 200 krajów w tym najważniejsze osobistości przyczyniające się do ochrony światowego dziedzictwa kulturalnego. 
Szef kuchni Marcin Leśniak zadbał o podniebienia Gości łącząc smaki kuchni polskiej z akcentami fusion, i w tym miejscu na szczególną uwagę zasługują potrawy:

• Zupa rybna ze świeżymi warzywami, kolendrą, białym winem, pastą pomidorową z rakami
• Pstrąg tęczowy z prażonym słonecznikiem, parmezanem, rukolą, kaparami i ogórkowo-buraczaną salsą
• Wołowina Jana III Sobieskiego w sosie grzybowym z pieczonymi młodymi marchewkami i buraczkami w karmelu i czerwonym winie
• Pierogi ze ślimakami z natką pietruszki i chilli z sosem z duszonych kurek
• Kaczka sous vide z wiśniówką zapieczona w sosie teriyaki z karmelizowanym rabarbarem. 

Catering w liczbach:

• 1350 kg słodkich i słonych przekąsek
• 950 kg świeżych owoców
• 37 tysięcy wypitych kaw, herbat i czekolad
• 51 tysięcy porcji zimnych napojów
• 3600 posiłków
• 1140 litrów mleka
• 75 osób obsługi cateringowej pracującej pod stałym nadzorem wojewódzkiego inspektora sanitarnego
• 20 ekspresów kawowych
• 280 kg kawy ziarnistej
• 15 punktów cateringowych
• 30 eventów towarzyszących ze świata

Jesteśmy dumni, że mogliśmy brać udział w tak wielkim, międzynarodowym wydarzeniu. Cieszymy się również, że mogliśmy promować kuchnię rodzimą w nowej, nieznanej odsłonie. Pamiętajmy również,  że tu w Krakowie, w Centrum Kongresowym ICE, na naszych oczach decyzją Komitetu Światowego Dziedzictwa UNESCO – podziemia zabytkowej kopalni rud srebronośnych oraz sztolni „Czarny Pstrąg” zostały wpisane na Listę światowego dziedzictwa UNESCO – jako 15 obiekt w Polsce.

fot. Robert Słuszniak dla KBF
fot. Michał Czekaj

Masters Catering Kraków dodał(a) nowe zdjęcia (11).

Masters Catering podczas 41. sesji Komitetu Światowego Dziedzictwa UNESCO w Krakowie – Centrum Kongresowe ICE Kraków

Masters Catering podczas 41. sesji Komitetu Światowego Dziedzictwa UNESCO, odbywającego się w dniach 02-12 lipca br. w Krakowie w ICE Kraków, miał przyjemność gościć wielu dostojnych Gości, z pośród których można wymienić Dyrektor UNESCO, Wicepremiera oraz Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego.

Podczas 11 dni wydarzeń Masters Catering obsłużył ponad 15 tysięcy Gości z blisko 200 krajów w tym najważniejsze osobistości przyczyniające się do ochrony światowego dziedzictwa kulturalnego.
Szef kuchni Marcin Leśniak zadbał o podniebienia Gości łącząc smaki kuchni polskiej z akcentami fusion, i w tym miejscu na szczególną uwagę zasługują potrawy:

• Zupa rybna ze świeżymi warzywami, kolendrą, białym winem, pastą pomidorową z rakami
• Pstrąg tęczowy z prażonym słonecznikiem, parmezanem, rukolą, kaparami i ogórkowo-buraczaną salsą
• Wołowina Jana III Sobieskiego w sosie grzybowym z pieczonymi młodymi marchewkami i buraczkami w karmelu i czerwonym winie
• Pierogi ze ślimakami z natką pietruszki i chilli z sosem z duszonych kurek
• Kaczka sous vide z wiśniówką zapieczona w sosie teriyaki z karmelizowanym rabarbarem.

Catering w liczbach:

• 1350 kg słodkich i słonych przekąsek
• 950 kg świeżych owoców
• 37 tysięcy wypitych kaw, herbat i czekolad
• 51 tysięcy porcji zimnych napojów
• 3600 posiłków
• 1140 litrów mleka
• 75 osób obsługi cateringowej pracującej pod stałym nadzorem wojewódzkiego inspektora sanitarnego
• 20 ekspresów kawowych
• 280 kg kawy ziarnistej
• 15 punktów cateringowych
• 30 eventów towarzyszących ze świata

Jesteśmy dumni, że mogliśmy brać udział w tak wielkim, międzynarodowym wydarzeniu. Cieszymy się również, że mogliśmy promować kuchnię rodzimą w nowej, nieznanej odsłonie. Pamiętajmy również, że tu w Krakowie, w Centrum Kongresowym ICE, na naszych oczach decyzją Komitetu Światowego Dziedzictwa UNESCO – podziemia zabytkowej kopalni rud srebronośnych oraz sztolni „Czarny Pstrąg” zostały wpisane na Listę światowego dziedzictwa UNESCO – jako 15 obiekt w Polsce.

fot. Robert Słuszniak dla KBF
fot. Michał Czekaj
... Zobacz więcej

Masters Catering Kraków udostępnił(a) film użytkownika Kraków PL.

Kraków PL
Ludzie świata w jednym miejscu...
... Zobacz więcej

Język polski, to ponoć bardzo trudny język, ale chyba nie aż tak... Zobaczcie, jak się z nim mierzą delegaci, obradujący w ICE Kraków Congress Centre na sesji Komitetu Dziedzictwa Narodowego UNESCO. ---- Polish language challenge in ICE Kraków for the delegates who deliberate on 41st Session The World Heritage Commetee.

Dla tych wszystkich, którzy jeszcze nie odwiedzili Teatru Variete, pokazujemy jak wygląda nasza kawiarnia

Masters Catering Kraków dodał(a) nowe zdjęcia (5).

Dla tych wszystkich, którzy jeszcze nie odwiedzili Teatru Variete, pokazujemy jak wygląda nasza kawiarnia
... Zobacz więcej

Zapraszamy do konkursu w naszym zaprzyjaźnionym teatrze VARIETE

Masters Catering Kraków udostępnił(a) post użytkownika Krakowski Teatr VARIETE.

Zapraszamy do konkursu w naszym zaprzyjaźnionym teatrze VARIETE
... Zobacz więcej

DZISIAJ OBCHODZIMY 2 URODZINY! 31 maja 2015 roku odbyła się oficjalna premiera "Legalnej Blondynki" w reż. Janusza Józefowicza - spektaklu, którym inaugurowaliśmy działalność naszego Teatru! Z tej okazji mamy dla Państwa niespodziankę :) Każdy, kto pod tym postem złoży nam życzenia do 4.06 będzie mógł zakupić w kasie bilet na czerwcowe i lipcowe spektakle "Legalnej Blondynki" w cenie 80 PLN !!!

Jest cudownie...  Zaczęło się

Masters Catering Kraków udostępnił(a) zdjęcie użytkownika Festiwal Muzyki Filmowej w Krakowie.

Jest cudownie... Zaczęło się
... Zobacz więcej

3 zdobywców Oscara 👏, ponad 70 premier 🍾, przeszło 600 gości ze świata muzyki i filmu ⭐, 18 koncertów 🎼, blisko 30 paneli, warsztatów i spotkań 🎙️, 19 sesji nagraniowych 🎚️ oraz ponad 200 utworów 🎶 wykonanych na 600 instrumentach 🎻... Przygotujcie się na moc atrakcji jubileuszowej edycji #FMF! ➡️ bit.ly/fmf-letsgo 🦄 --- 3 Oscar winners, more than 70 premieres, over 600 guests from the world of music and film, 18 concerts, nearly 30 panels, workshops and meetings, 19 recording sessions and more than 200 music pieces performed on 600 instruments... Get ready for a variety of attractions of the FMF jubillee edition!

Ostatnio gościliśmy we Wrocławiu. Przyjęcie dla firmy Archicom było bardzo wymagające i pracochłonne. Event odbył się w nowym Muzeum 4 Kopuły. Dziękujemy, że mogliśmy uczestniczyć w tym projekcie i chcemy się z Wami podzielić kilkoma zdjęciami

Masters Catering Kraków dodał(a) nowe zdjęcia (9).

Ostatnio gościliśmy we Wrocławiu. Przyjęcie dla firmy Archicom było bardzo wymagające i pracochłonne. Event odbył się w nowym Muzeum 4 Kopuły. Dziękujemy, że mogliśmy uczestniczyć w tym projekcie i chcemy się z Wami podzielić kilkoma zdjęciami
... Zobacz więcej

A tymczasem, w podkrakowskim parku biznesowym, dla 150 osób. Menu typu finger food, bufet gorący, bufet słodki, bufet zimny. A do tego podaliśmy soki slooow, ciśnięte w sokowirówkach wolnoobrotowych (jabłko, pomarańcz oraz jabłko-szpinak-limonka-pomarańcz - hit dzisiejszego dnia). Była również Pina Colada ze świeżego soku pomarańczowo-ananasowego - niektórych musieliśmy odrywać od wodopoju - DZIĘKUJEMY

Masters Catering Kraków dodał(a) nowe zdjęcia (6).

A tymczasem, w podkrakowskim parku biznesowym, dla 150 osób. Menu typu finger food, bufet gorący, bufet słodki, bufet zimny. A do tego podaliśmy soki slooow, ciśnięte w sokowirówkach wolnoobrotowych (jabłko, pomarańcz oraz jabłko-szpinak-limonka-pomarańcz - hit dzisiejszego dnia). Była również Pina Colada ze świeżego soku pomarańczowo-ananasowego - niektórych musieliśmy odrywać od "wodopoju" - DZIĘKUJEMY
... Zobacz więcej